Textiel

Modellen met korte of lange mouwen

Textiel digitaal bedrukken

Digitaal printen op textiel (ook wel Direct-to-garment of DTG printing genoemd) is een opkomende druktechniek.

Om textiel digitaal te printen, kunnen we fotografische afbeeldingen van hoge resolutie (600 dpi) gebruiken en die rechtstreeks op de kleding drukken.

De helderheid en scherpte van de afbeelding is door andere druktechnieken niet te evenaren.  Textiel digitaal bedrukken leent zich dan ook uitstekend voor foto’s met veel details of logo’s met meerdere elementen

TK602 1 1
shutterstock 2184050991
t shirt
rompertje
bedrukte textiel

Kant-en-klaar of gepersonaliseerd

T-shirts personaliseren voor baby’s, kinderen & volwassenen

Of u nu een T-shirt met korte of lange mouwen digitaal wil laten bedrukken, u bepaalt het ontwerp geheel zelf. Wij hebben modellen voor baby’s, kinderen en volwassenen in verschillende pasvormen (bv. wijd of aansluitend) in de aanbieding. Belangrijk om te vermelden, is dat we zowel kleine als grote oplages realiseren – zelfs één stuk is mogelijk! Digitale printers werken namelijk bijna hetzelfde als traditionele printers.

U kan de T-shirts laten personaliseren of kant-en-klaar bij ons aankopen. Voor sporters en sportclubs in het bijzonder kunnen wij gepersonaliseerde kledij creëren door er logo’s of sponsors op te drukken. We helpen niet alleen nationale en internationale teams, trainers en clubs, maar ook bedrijven en (hoge)scholen. Laat zeker iets van u horen als gepersonaliseerde kledij u wel wat lijkt. Textiel bedrukken, is immers een van onze specialiteiten.

Interesse in bedrukt textiel?

Contacteer ons dan voor meer informatie!

Zomervakantie2024